Kayseri'de çiftliğe inen 5 kurt, 2 ineği yaraladı

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki bir çiftlikte yaşanan olay büyük bir endişeye yol açtı.

07 Kasım 2023 01:22 Gündem

Dün saat 03.00 sıralarında Büyüktuzhisar Mahallesi'ne inen 5 kurt, çiftlik sahibi Mehmet Çalış'ın (42) 270 büyükbaş hayvanın bulunduğu çiftliğe girdi. Kurtlar, açlıkla mücadele ederken yiyecek arayışındaydılar, ancak bu arayışları çiftlik hayvanlarına saldırarak sonuçlandı.

Çiftlikte bulunan köpeklerin hırlamaları ve havlamaları üzerine uyanan Mehmet Çalış, dışarı çıktığında kurtları çiftliğinde gördü. Kurtlar, köpeklerin havlamasıyla korkup uzaklaştılar, ancak maalesef çiftliğe girdiklerinde 2 ineği yaralamışlardı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 5 kurdun çiftlikte bulunan hayvanlara saldırdığı anlar net bir şekilde görülüyor. Bu olay, çiftlik sahibi Mehmet Çalış ve çevresindekiler için büyük bir şok ve endişe kaynağı oldu.

Kurt saldırısı sonucunda yaralanan ineğin sağlık durumu hakkında henüz net bilgi verilmezken, çiftlik sahibi ve diğer hayvan sahipleri, bu tür saldırıların önüne geçebilmek için tedbirler alınmasının gerekliliğini vurguluyorlar. Konuyla ilgili olarak yetkililerin önlem alması ve çiftlik sahiplerine destek sağlaması bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet