WhatsApp "Alternatif Profil Özelliği" üzerinde çalışıyor

WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu özellik, kullanıcılara uygulamada farklı bir profil oluşturma yeteneği sunacak.

02 Kasım 2023 21:07 Gündem
WhatsApp "Alternatif Profil Özelliği" üzerinde çalışıyor

WhatsApp özellik takipçisi WABetaInfo, Android telefonlar için mesajlaşma uygulamasının en son beta sürümünde bulunan "alternatif profil" özelliğini keşfetti. Bu özellik, profil ayarları ile ilgili kullanıcılara gizlilik seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Şu anda WhatsApp, profil fotoğrafınızı görüntülemek için dört farklı ayar sunuyor: Herkes, Kişilerim, ... hariç kişilerim ve Hiç kimse. Kullanıcılar, kimlerin profil fotoğrafını görebileceğini belirleyerek bu ayarları kişiselleştirebiliyorlar. Alternatif profil özelliği, sınırlı bir kitlenin profil fotoğrafını görmesine izin veren kullanıcılara farklı bir profil fotoğrafı ve isim belirleme seçeneği sunacak. Bu alternatif profil, birincil profilinizi göremeyen kullanıcılara gösterilecek.

whatsapp.jpg

Ayrıca, WhatsApp beta sürümüne eklenen yeni bir özellik, kullanıcılara video arama sırasında ileri ve geri gitme yeteneği sunuyor. Kullanıcılar, ekranın soluna ve sağına iki kez dokunarak video aramayı kontrol edebilecekler. Bu özellik, birçok video akışı uygulamasında zaten bulunan bir özellik olup, kullanıcılara izledikleri videoda belirli bölümlere hızlıca erişme veya geri dönme olanağı sağlayacak. Bu özelliğin gelecekteki bir sürümde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

WhatsApp, bu yeni özellikleri geliştirme aşamasında olduğu için henüz tüm kullanıcılara sunmamış olsa da, bu güncellemelerin uygulamaya eklenmesiyle kullanıcıların daha fazla özelleştirme ve kontrol imkanına sahip olacakları görünüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet