Super Mario Bros. filmi 3 Aralık'ta Netflix'e geliyor

Super Mario Bros. filmi, Barbie'den sonra yılın en çok hasılat yapan ikinci filmi olarak dikkat çekiyor. 3 Aralık'ta, ABD'de Peacock'a özel olarak yayınlanan film, Netflix'e geçiş yapıyor. Bu hamle, Netflix abonelerine daha fazla içerik sunarken, Peacock'a özel olan bu yapımın geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlayacak.

10 Kasım 2023 23:21 Magazin
Super Mario Bros. filmi 3 Aralık'ta Netflix'e geliyor

Super Mario Bros. filmi, Ağustos başından bu yana ABD'de Peacock platformunda özel olarak yayınlanıyordu. Ancak, 3 Aralık itibariyle, Netflix aboneleri bu sevilen yapımı evlerinde izleyebilecek. Netflix'in 74 milyon ücretli üyesi, Peacock'ın 28 milyon ücretli abonesinden daha fazla kişiye erişim sağlıyor, bu da Super Mario Bros. filmine daha geniş bir izleyici kitlesi sunacak demektir.

Super Mario Bros. filmi, Jack Black'in Bowser rolüyle dikkat çekiyor ve eğlenceli, ancak tahmin edilebileceği gibi güvenli bir yolculuğu izleyicilere sunuyor. Chris Pratt'in Mario rolündeki performansı da olumlu tepkiler alıyor. Ancak, Netflix'te ilk kez izleyecekler için bir uyarı: "Peaches" şarkısını kafanızdan çıkarmak kolay olmayabilir.

Film, şu ana kadar bir video oyunu serisinin en çok hasılat yapan film uyarlaması olma özelliğini taşıyor. Nintendo ve ortakları, henüz devam filmini duyurmasa da, bu hamlenin ardından merakla beklenen bir gelişme olabilir. Bu arada, Nintendo'nun The Legend of Zelda'nın canlı aksiyon uyarlaması için Sony Pictures ile işbirliği yapması da dikkat çekiyor ve bu projenin nasıl bir yol izleyeceği ise büyük bir merak konusu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet