Bu 3 Banka Açıkladı 15800 lira Ödeme Yapıldı. Bankamatik kartınıza hemen ödeme yapıyor..

Bu 3 Banka Açıkladı 15800 lira Ödeme Yapıldı. Bankamatik kartınıza hemen ödeme yapıyor..

28 Aralık 2022 18:29 Ekonomi
Bu 3 Banka Açıkladı 15800 lira Ödeme Yapıldı. Bankamatik kartınıza hemen ödeme yapıyor..

Akbank, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası aracılığıyla 17800 TL'ye kadar ödeme alacak vatandaşlar için ödemelerin ay sonuna kadar devam edeceği açıklandı. Başvurularını Akbank Denizbank ve Yapı Kredi Bankası aracılığıyla yapacak tüm vatandaşlar için 17800 TL'lik ödemeler uygun faiz oranlarıyla hemen ödenecek.

Acil bir ihtiyacınız varsa başvurunuzu yaparak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve kullanabileceğiniz bu kredi kampanyalarından yararlanacak olan tüm vatandaşların banka müşterisi olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemeleri hesaplarına yatırılarak hemen kullandırılır.

Sms ve internet bankacılığı başvuruları ile yapmış olduğunuz başvurular sonucunda kredi onayı alan tüm vatandaşlara bankalar kredi ödemelerini aynı gün 36 ay vade ile vermektedir.

SMS İLE KREDİ

Sms, cep telefonları üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, Akbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorlarsa kredi yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazıp bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri yeterlidir.

Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenler ise kredim yazıp bir boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazıp bir boşluk bırakarak doğum tarihlerini yazıp bu mesajı göndermeleri yeterli olacaktır: Cebimdeki Kredi Numarası olan 32 80'e göndermeniz yeterli olacaktır.

Yapı Kredi Bankası aracılığıyla SMS yoluyla bireysel kredi başvurusunda bulunacak vatandaşlar ise 36 ay vadeli kredi ödemesi alabilmek için bireysel TC kimlik, aylık gelir ve doğum tarihini yazarak 44 11 numarasına göndermeleri yeterli olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet