İslam Memiş: Rekor Kıracak Bekleyin!

Şu günlerde pür dikkat takip edilen altın piyasası, yatırımcılar açısından büyük önem arz ediyor. Kafalarda soru işaretine dönen altın fiyatlarında neler olur? işte cevapları..

16 Mart 2023 15:52 Ekonomi
İslam Memiş: Rekor Kıracak Bekleyin!

Altın piyasalarında yatırımcıların kafasında net bir şekil durumu olmadığından dolayı ne yapacaklarını bilemez bir hale gelebiliyor. Altının ileriye dönük nasıl bir sıçrayış yapacak olduğu kestirilemediğinden dolayı uzmanlardan gelecek yorumlar bekleniyor. Altın piyasaları hakkında şimdiye denk doğru açıklamalar yapan İslam Memiş’ten gelen ‘’rekor kıracak bekleyin’’ yorumu, piyasadaki yatırımcıları da heyecanlandırmaya neden oldu.

Uzmanın ele almış olduğu altın piyasasında, şu günlerde bir toparlanma sürecine giriş yapıldı. Haziran sonrası altın fiyatlarında daha fazla yükselişin olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen İslam Memiş, rekora doğru gitme durumu yaşanabilir dedi.

Gram Altın Haziran Sonu 1.500 TL’ye Gidebilir!

Gram altınla ilgili olarak açıklamalarına da yer veren uzman, Haziran ayı sonunda 1.500 TL’ye rakamların gitme durumunun söz konusu olabileceğini söyledi. Gram altında da beklenenden daha yüksek bir sıçrama durumunun olma ihtimali yüksek görülüyor. Bu sebepten dolayıdır ki yatırım konusunda biraz daha sabırlı olması gerektiğini söyleyen uzman Memiş, Haziran ayında rekora bile koşma durumu yaşanabilir dedi.

Elinde altınları olanların şu dönemde sabırsız davranmadan beklemeye geçmelerinin daha doğru olduğunu söyleyen İslam Memiş, bir süre daha bu şekilde olmakta fayda var dedi. Çünkü ONS altın fiyatları şuan değerinin altında olduğundan dolayı yeniden toparlama sürecine girilmesi için biraz daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. 1.500 TL’ye kadar gram altını görebileceğimiz bir sürece doğru gittiğimizi ve hatta şimdiye kadar görülmemiş bir rekorun yaşanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Uzman Rekor Bekliyor!

Altın ve para piyasası uzmanı olarak yorumlarıyla her daim dikkat çekmeyi başaran uzman rekor bekliyor. Altının hep bu ayarda kalmayacağını ve Haziran ayı itibariyle de çıkışa geçecek olduğunu söyledi. Uzmana göre, altın piyasasında şimdiye kadar görülmemiş bir rekor yükselme yaşanmaya başlanabilir. Bu rekor yükselişte elinde altını olanları mutlu edecek şekilde olacağı unutulmamalıdır dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet