WhatsApp iPad uygulamasında sona yaklaşıldı

WhatsApp, bu hafta bir iPad uygulamasının beta sürümünü başlattı.

20 Eylül 2023 16:01 Yaşam
WhatsApp iPad uygulamasında sona yaklaşıldı

WhatsApp'ı web sürümüne güvenmek zorunda kalmadan iPad'inizde kullanmanıza olanak tanıyan uygulama geliştiriliyor.

WhatsApp, yıllardır Apple tabletler için özgün bir iPad uygulaması eksikliği yaşıyordu ve insanları gerçekten ihtiyaç duyduklarında web sürümünü kullanmaya zorluyordu. Şimdi, mesajlaşma uygulamasının Apple tabletlerinde gerçek bir sürümünün nihayet kullanılabilir olduğu görünüyor.

WhatsApp izleyicisi WABetaInfo, bu hafta WhatsApp beta sürümünün iPad için kullanılabilirliğini fark etti. Daha spesifik olarak, uyumlu beta sürümü 23.19.1.71'dir.

Eyleme katılmak için WhatsApp beta programına kaydolmanız ve uygulamaları iPhone ve iPad'inize indirmeniz gerekecek. Bundan sonra iPad'inizde WhatsApp'ı kurmanız gerekiyor, bunu yapmak için telefonunuzdaki "Bağlı Cihazlar" özelliğini ziyaret etmelisiniz.

Haber kaynağı, WhatsApp'ın iPad için gerçekten telefonunuzdan bağımsız bir şekilde kullanılmasına izin verdiğini belirtiyor. iPad uygulaması ayrıca gönderilen ve alınan mesajları diğer cihazlarınızla senkronize eder. Ne yazık ki, canlı konum işlevi ve durum güncellemeleri gibi bazı özelliklerin şu anda beklenildiği gibi çalışmadığını gösteriyor. Ancak beta sürümünde birkaç küçük sorunun olması sürpriz değil.

Beta programının bir parçası değil misiniz? O zaman uygulamanın kararlı bir sürümünü alana kadar belirsiz bir süre beklemeniz gerekecek.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet