Ünlü oyuncu Nejat İşler bar kavgasına karıştı!

Safhaber.com haber muhabirlerinin edindiği bilgilere göre Behzat Ç. ve Saygı dizileri ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Nejat İşler, Asmalımescit'te bir bar kavgasına karıştı. İşler'in, kız arkadaşına yapılan bir saygısızlık sonucu kavgaya giriştiği öne sürülüyor.

24 Eylül 2022 10:00 Magazin
Ünlü oyuncu Nejat İşler bar kavgasına karıştı!

Safhaber.com tarafından edinilen bilgilere göre Nejat İşler bir bar kavgasına karıştı. Uçan tekmeler havalarda uçuştu. İşte ayrıntılar...

Son olarak Saygı dizisinde rol alan Nejat İşler, Asmalımescit'te kavgaya karıştı. İşler, yanındaki bir kadına saygısızlık yaptığını iddia ettiği bir adama uçarak yumruk attı.

tv100’den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre, Nejat İşler'in, yanında bulunan kız arkadaşına saygısızca davranan kişiye sinirlenince kavga çıktı. Ünlü aktör, kız arkadaşını rahatsız eden adama uçarak yumruk attı.

neheh.jpg

Daha sonra adamı yere düşürerek yumruklamaya devam eden İşler’i araya giren korumalar durdurdu. Nejat İşler dövdüğü kişinin mekandan atılmasının ardından eğlencesine devam etti. İşler'in arkadaşlarına “Bir kadına yapılan saygısızlığı asla kaldıramam” dediği öğrenildi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet