Sony, Deep Earth Collection PS5 aksesuarlarını duyurdu

Sony'nin PS Remote Play uygulaması artık Google TV ile Chromecast'i destekleyecek

16 Eylül 2023 22:46 Yaşam
Sony, Deep Earth Collection PS5 aksesuarlarını duyurdu

Japon teknoloji devi Sony, aksesuar serisini yeni Deep Earth Koleksiyonu ile genişletti. En yeni koleksiyon DualSense kablosuz kumanda ve PS5 konsol kapakları için üç yeni renk sunuyor. Bu aksesuarlar metalik bir kaplamaya sahip ve seçenekler Volkanik Kırmızı, Kobalt Mavisi ve Sterling Gümüşü. En yeni aksesuar koleksiyonu önümüzdeki aylarda gönderilmeye başlanacak. Ancak, aynı aksesuarlar için ön siparişler birkaç hafta içinde başlayacak. Sony Interactive Entertainment Marka, Donanım ve Çevre Birimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Isabelle Tomatis bir blog yazısında Deep Earth Collection aksesuarlarının ön sipariş ve satışa sunulma tarihlerini doğruladı

Sony Deep Earth Collection PS5 aksesuarları

Deep Earth Koleksiyonu için ön siparişler 4 Ekim'de başlayacak. Volkanik Kırmızı ve Kobalt Mavisi aksesuarlar 3 Kasım'da, Sterling Gümüş aksesuarlar ise 26 Ocak'ta piyasaya sürülecek. Aksesuarların kesin lansman tarihi ve bulunabilirliği bölgeye göre değişebilir.

Deep Earth DualSense kumandaları 74,99 $ tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla (RRP), Deep Earth PS5 konsol kılıfları ise 59,99 $ tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla (RRP) satışa sunulacak.

4 Ekim'den itibaren ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İtalya, İspanya, Avusturya ve Portekiz'deki PS5 kullanıcıları Volkanik Kırmızı, Kobalt Mavisi ve Gümüş rengi DualSense kablosuz kontrol cihazını direct.playstation.com adresinden doğrudan PlayStation'dan ve belirli perakendecilerden ön sipariş verebilecek.

Ön siparişler aynı gün diğer küresel pazarlardaki seçkin perakendeciler aracılığıyla da sunulacaktır. Volkanik Kırmızı ve Kobalt Mavisi DualSense kablosuz kumanda 3 Kasım'da, Sterling Gümüşü DualSense kablosuz kumanda ise 26 Ocak'ta piyasaya sürülecek.

Konsol kapakları için ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İtalya, İspanya, Avusturya ve Portekiz'deki oyuncular Volkanik Kırmızı, Kobalt Mavisi ve Gümüş rengi PS5 Konsol Kapaklarını direct.playstation.com adresinden doğrudan PlayStation'dan ön sipariş edebilecekler. Ön siparişler aynı gün diğer küresel pazarlardaki seçkin perakendeciler aracılığıyla da sunulacak. Volkanik Kırmızı ve Kobalt Mavisi PS5 konsol kapakları 3 Kasım'da, Gümüş PS5 Konsol Kapakları ise 26 Ocak'ta piyasaya sürülecek.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet