Serenay Sarıkaya'dan Hayranlarını Ekrana Kitleyecek Yeni Bir Proje Mi Geliyor?

Yeteneği ve güzelliğiyle dahil olduğu her projede adından söz ettiren başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'dan hayranlarını sevindirecek yeni bir proje haberi geldi. Güzel oyuncu ve projesi hakkında tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

18 Mart 2022 18:09 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Hayranlarını Ekrana Kitleyecek Yeni Bir Proje Mi Geliyor?

Ünlü oyuncu setlere geri mi dönüyor?

Rol aldığı her projede başarılı bir oyunculuk sergileyen Serenay Sarıkaya uzun süredir ekranlardan uzak. Alice müzikalinde birlikte çalıştığı rol arkadaşı İbrhim Selim'in programına konuk olan güzel oyuncu orada yaptığı bir açıklamada 9 sene önceki projesi Medcezir'den beri televizyona herhangi bir iş yapmadığını belirtti. Pandeminin başlamasıyla birçok oyuncu gibi bu süreci evinde geçirmeyi tercih etti. Güncel projesi Alice müzikali olan Serenay Sarıkaya uzun bir aradan sonra eylül ayında yeni bir projeyle ekranlara dönebilir.

Bergen filmi için takvimi uymadı

Vizyona girdiği günden beri hem etkileyici hikayesiyle hem de Farah Zeynep Abdullah'ın başarılı oyunculuğuyla dillere pelesenk olan Bergen, sosyal medyada da oldukça popüler. Hayranlarının ve takip eden herkesin bildiği üzere Bergen filmi için Serenay Sarıkaya ile anlaşılmış hatta çekim hazırlıklarına bile başlanmıştı. Güzel oyuncunun zamanına uymadığı için bırakmak zorunda kaldığı Bergen filmi geçtiğimiz günlerde kendisine sorulduğunda “Biraz da kısmet işi. Farah’ın kısmetiymiş, hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim” açıklamasını yaptı.

Netflix için çekilen Şahmeran ile setlere döndü

Başrolünü Burak Deniz ile paylaştığı Şahmeran dizisinin çekimleri Adana'da gerçekleşti. Çekimleri yaz aylarında tamamlanan dizi başarılı ikilinin hayranları tarafından merak ediliyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya bu projeyle ekranlara geri dönüyor. Eylül ayında yeni bir projeyle televizyona iş yapacağı konuşulan Serenay Sarıkaya'nın başrolü hangi oyuncuyla paylaşacağı ise merak konusu.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 Ankara doğumlu Türk oyuncu ve modeldir. 15 yaşındayken bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmıştır. Aynı zaman diliminde Kumsal filminde de oyunculuk yapmıştır. İlk oyunculuk rolünü Şaşkın (2006) filminde alan Sarıkaya, ardından Plajda (2008) filminde rol aldı. Ayrıca Adanalı dizisinde (2008-2010) aldığı rol ile kariyeri yükselişe geçti. 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci oldu ve Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet