Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'dan bomba proje!

Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İskender Büyük karakterine hayat veren efsane oyuncu Musa Uzunlar çok yakında yeni bir dizi ile televizyonda boy gösterecek. Şifanur Gül'ün başrolünü üstlendiği Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisinde Uzunlar da kamera karşısına geçecek.

16 Ekim 2022 19:56 Magazin
Kurtlar Vadisi’nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'dan bomba proje!

Aşk, Yonca ve Diğerleri dizisi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen anne-kız hikayesinin oyuncu kadrosu belli oldu. NTC Medya imzalı dizide başarılı aktör Musa Uzunlar, başrolde yer alacak.

Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinde kadro şekilleniyor. Hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor. Oyuncu kadrosu için etkili isimler bir araya geliyor. Cam Tavanlar ve Kırmızı Oda dizilerinde oyunculuğuyla dikkat çeken Şifanur Gül’ün kadın başrol olacağı diziye Kurtlar Vadisi’nden de sürpriz bir transfer geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu’da İskender Büyük karakterini canlandıran Musa Uzunlar; aşk, polis ve suç dünyası ilişkilerini anlatan dizide oynayacak. Uzunlar; Kurtlar Vadisi Pusu'da 3 sezon boyunca İskender Büyük ve Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman karakterlerini başarıyla canlandırmıştı.

musa-uzunlar-2.jpg

KADRO BELLİ OLUYOR

Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mücadelesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi yer alacak.

Sezonun ilgiyle takip edilmesi beklenen projelerinden birisi olan Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit alp yapacak. Yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan oturacak.

musa-uzunlar-3.jpg

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI’NA BENZER HİKAYE

NTC Medya’nın yeni projesinin hikayesi, ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle benzerlik taşıyacak. Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca karakterinin bir anda değişen aksiyon dolu hayatı izleyenleri merakta bırakacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, nüfusuna kayıtlı bir kız çocuğu olduğunu öğrenen ve hayatı alt üst olan Elif karakterinin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinin de bir anne-kız hikayesine odaklanması bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet