Öğretmenler unutulmadı! 4 kamu kurumu indirim paketini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftası kapsamında öğretmenlere çeşitli alanlarda özel indirimlerin uygulanacağını duyurdu.

21 Kasım 2023 20:02 Yaşam
Öğretmenler unutulmadı! 4 kamu kurumu indirim paketini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu indirimden, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler ile araştırma merkezleri dahil yükseköğretim kurumlarında görev yapan öğretim elemanları ve yurtdışında görev yapan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğretmenler faydalanabilecek.

MEB ve diğer kamu kurumlarıyla işbirliği içinde gerçekleştirilecek indirimler arasında, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ tarafından sağlanacak Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ana hat trenlerinde yüzde 50 indirim öne çıkıyor. Öğretmenlerin kimlik kartlarını göstermeleri halinde geçerli olacak bu indirim, seyahat etmeyi planlayan öğretmenlere ekonomik bir seçenek sunuyor.

Ayrıca, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT), 20-25 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yönelik yurt içi varışlı APS, kurye ve posta kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim uygulayacak.

24 Kasım'da Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı devlet tiyatrolarından birçok şehirde bulunan sahnelerde gösterilecek olan oyunlara ilgi duyan öğretmenler, bu özel günlerinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tiyatrolardan 4 ücretsiz bilet temin edebilecekler.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü de 23-26 Kasım tarihleri arasında "yayinsatis.diyanet.gov.tr" internet sitesi üzerinden yüzde 40 indirimli kitap kampanyası düzenleyerek öğretmenleri unutmadı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet