Kırmızı Oda Dizisi Bitiyor (Kırmızı Oda Final Tarihi Belli Oldu)

Kırmızı oda yayım hayatına başladığı ilk günden bu yana, geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Ancak son gelen reyting rakamlarının tatmin edici olmaması üzerine, dizinin final yapacağı duyuruldu. Kırmızı Oda dizisinde yer alan Erkan Petekkaya diziden daha önceleri ayrılmıştı. Son dönemlerde yaşanan reyting düşüşlerinin ardından dizi ekibine yeniden katılan Erkan Petekkaya bile, Kırmızı Oda’yı final yapmaktan kurtaramadı.

09 Şubat 2022 09:41 Magazin
Kırmızı Oda Dizisi Bitiyor (Kırmızı Oda Final Tarihi Belli Oldu)

Kırmızı Oda dizisi, Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından esinlenerek oluşturulmuş bir diziydi. Dizide yer alan çoğu karakter, Budayıcıoğlu’nun kitabı olan “Madalyonun İç Yüzü” adlı kitaptan esinlenilerek oluşturulmuştu. Yayın hayatına 4 Eylül 2020 tarihinde başlayan Kırmızı Oda dizisinin, ne zaman final yapacağı da belli oldu.

Kırmızı Oda Ne Zaman Final Yapacak?

Kırmızı Oda, TV8 ekranlarındaki hayatına 61. bölümü ile veda edecek. Peki, Kırmızı Oda neden final yapıyor? Dizinin final yapmasının arkasında yer alan en büyük sebep, reytinglerde yaşanan düşüş. Dizi ilk çıktığı zamanlarda tüm Türkiye’de kısa süre içerisinde sevilmişti. Ancak zaman geçmeye başladıkça dizinin reytingleri de düşmeye başladı.

Son tarihlerde de reytingler düzelmeyince, Kırmızı Oda’nın final tarihi belli oldu. Şu ana kadar 58 bölümü yayımlanan dizinin, 3 bölüm sonra, yani 61. bölümde final yapılacağı duyuruldu. Her hafta cuma günleri yayımlanan dizinin net final tarihi de bu sayede ortaya çıktı.

Kırmızı Oda Final Tarihi

Dizinin final bölümü olacak 61. bölümü, 25 Şubat Cuma günü TV8 ekranlarında yayımlanacak. Dizinin yapımcılığında olan OGM Pictures, Camdaki Kız ve Masumlar Apartmanı gibi oldukça ses getiren diğer yapımları ile yola devam etmeyi planlıyor.

Kırmızı Oda dizisi, yayımlandığı ilk günden itibaren; psikolojinin insan hayatında ne kadar önemli olduğunu ve psikolojik destek almanın utanılacak bir şey olmadığını herkese gösterdi. Aynı zamanda işlediği konular ile ülkemizin kanayan yaralarına da parmak basan Kırmızı Oda dizisi ne yazık ki düşük reyting sebebiyle final yapmak zorunda.

Kırmızı Oda dizisi final bölümü, 61. bölüm olacağı için, geriye kalan 3 bölüm Cuma akşamları yayımlanmaya devam edecek. Dizinin 59. bölümü 11 Şubat 2022, 60. bölümü 18 Şubat 2022 ve 61. bölümü (final bölümü) 25 Şubat 2022 Cuma günü olarak belirlendi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet