15 Milyon Lira Kumar Borcu Ödeyen Serdar Ortaç Evini Bakın Kaç Paraya Satacak!

Pop dünyasının popüler ismi Serdar Ortaç magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı şimdi evini satışa çıkarttı. İşte merak edilenler.

27 Eylül 2022 12:08 Magazin
15 Milyon Lira Kumar Borcu Ödeyen Serdar Ortaç Evini Bakın Kaç Paraya Satacak!

Uzun bir zaman kumar borçlarını sonlandırabilmek için uğraşan Ortaç, daha öncesinde gerçekleştirdiği açıklamalara göre tam 15 milyon lira borç ödediğini ifade etmişti. Gelen son iddialara göre Ortaç elinde kalan son evi de satılığa çıkartmış durumda.

2.webp

Beyaz Magazin programında Serdar Ortaç ile ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. İddialara göre ‘Serdar Ortaç elindeki son evi de satılığa çıkarttı’ Programda ise söz konusu evin değeri tam 4.9 milyon dolar.

İstanbul’un En Güzel Yerinde

Söz konusu programda satılacak olan evle ilgili olarak şunlar ifade edildi; "İstanbul’un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı, evde yok yok"

3.jpg​​​​​​​

Kumar Borçlarına 15 Milyon Lira Ödemişti

Ortaç geçtiğimiz yaz aylarında ‘Borçlar beni büktü’ diyerek bu yıl herhangi bir şarkı yapamadığını ifade etmişti. Borçlarına toplamda 15 milyon lira borç ödediğini ifade eden Serdar Ortaç şunları eklemişti; "Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım"

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet