Ziraat Bankası 250 TL Hediyeli Kampanyasında Son Günler!

Ziraat Bankası'nın Kasım ayında başlamış olan 250 TL hediye kampanyası hakkında detaylar paylaşıldı. 14 Kasım'a kadar Bankkart elektronik eşya sektöründe yapacağınız alışverişlerde 250 TL kazanma imkanına sahip olacaksınız. Peki bu kampanyadan yararlanmak için en az ne kadar harcama yapmak lazım?

19 Kasım 2022 18:18 Ekonomi
Ziraat Bankası 250 TL Hediyeli Kampanyasında Son Günler!

Ziraat Bankası'ndan gelen haberle birlikte tek seferde Bankkart POS üzerinden 5000 TL'lik alışveriş yapanlar 250 TL'lik hediyenin sahibi oluyor. Bu fırsatla birlikte elektronik eşya sektöründe alışveriş yapanlar büyük indirime sahip olacak.

Ziraat Bankası müşterilerine seslendi. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler için son 5 gün çağrısında bulunan Ziraat Bankası elektronik eşya sektöründe geçerli kampanya için 250 TL indirim yapılacağını açıkladı. 14 Kasım 2022 tarihine kadar Bankkart elektronik eşya sektöründe Bankkart POS’tan tek seferde yapacağı 5.000 TL ve üzeri alışverişlere için 250 TL indirim yapılacağı söyledi.

ZİRAAT BANKASI DETAYLARI AÇIKLADI

1-14 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmak isteyen kişilerin bankkart mobil veya bankkart.com.tr adresinden katılım sağlaması gerekiyor. Bankkart ile Bankkart anlaşması bulunan elektronik eşya sektöründe Bankkart POS üzerinden harcama yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında elektronik eşya sektöründe anlaşması bulunan üye işyerlerinden tek seferde yapılan 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL indirim yapılacak.

Ana faaliyeti elektronik eşya üzerine olmayan ve e-ticaret harcamaları kampanya dahilinde yer almıyor. Bir işyerinden aynı günde yapılan ilk işlemle kampanya dahilinde yer alıyor. Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.

tl-4.jpg

Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 250 TL indirim kazana bilmektedir. İndirimler ise kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına 18 Kasım 2022 tarihinde yansıtılacak.

Harcama tutarları Bankkart kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılan işlemler kapsamında geçerli olmaktadır. Kampanyadan yararlanacak olan kişilerin asıl kart sahibi müşteriler olması gerekiyor

Sadece e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanya dahilinde yer alıyor. Karta para yükleme işlemleri ise kampanyaya dahil olmayacak. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri geçersiz sayılacaktır. Kampanya dönemi içerisinde yapılan iade veya iptal işlemlerinde kazanılan indirim tutarı geri alınacaktır. Bankkart liranın harcanması durumunda harcanan tutar kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet