Yapı Kredi İle Faizsiz Alışveriş Kredisi İmkanı! Kredi Kapış Kapış Gidecek

Bankaların indirim rüzgarı devam ediyor. Son dönemlerde nakit ihtiyaçlarının artması, kış şartlarının başvurması ve ekonomik olarak zor günlerin kapıda olması bankaları da ciddi anlamda bu problemli sürecin baş aktörü olmaya davet etti.

02 Aralık 2022 03:32 Ekonomi
Yapı Kredi İle Faizsiz Alışveriş Kredisi İmkanı! Kredi Kapış Kapış Gidecek

Özellikle, kamu bankaların ardı ardına yaptığı yardım – promosyon ve kredi haberleri özel bankaları da bazı adımlar atmaya davet etti. İlk olarak İş Bankası ile başlayan faizsiz kredi seçeneği önce Deniz Bank ile sonraki süreçte de Yapı Kredi ile sürdü. Peki ama Yapı Kredi faizsiz alışveriş kredisi ile ne sunuyor?

Nedir Faizsiz Alışveriş Kredisi

Aslına bakılırsa bankacılık sektörünün bambaşka bir noktaya doğru evrildiğini görüyoruz. Fibabankanın, Hepsiburada gibi online Pazar yerleri ile anlaşmasının neticesinde yakın bir gelecekte bankaların daha çok alışveriş siteleri ile iç içe kampanyalar hazırlayacağını görmek mümkün oluyor.

Tüm bankalar öncelikli olarak müşteri kazanmak ve mevcut müşterilerine hizmet sunmak için çalışmalarını derinleştiriyor. Özellikle kış aylarının başlaması ile birlikte hem fiyatlarda durağan bir süreç devam ediyor hem de yeni yılla birlikte zam haberleri kapıda beliriyor. Bu da alışveriş yapmak isteyen kişiler için ciddi bir sorun olarak dikkatleri üzerinde topluyor.

1991008-620x410.jpg

İlk olarak faizsiz bir şekilde alışveriş yapmak isteyenler World Pay ile kazanılması amaçlanıyor. Düşen ve durağan bir şekilde devam eden bu fiyatlandırmadan hızlı bir şekilde yararlanmak isteyen Yapı Kredi müşterileri için bu indirim haberi ön plana çıkıyor.

Her geçen gün farklı haberler dikkatleri üzerine topluyor olsa da bankalar genel anlamda tıkanan alışveriş imkanını açacak şekilde çalışmalarını derinleştirmeye gayret gösteriyor. Bunu daha net bir şekilde görmek mümkün olmaktadır.

Nasıl Yararlanabiliriz?

Yapı kredi müşterisi iseniz sadece mobil uygulama üzerinden alışveriş kredisi başvurusunda bulunmanız yeterli oluyor. Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz, size en yakın Yapı Kredi bankası şubesine gidebilir yada doğrudan başvuruda bulunacağınız hizmetle ilgili telefon bankacılığını arayabilirsiniz.

Bu sayede hem hızlı hem de kesintisiz bir şekilde faizsiz alışveriş kredisi imkanından da yararlanmış olursunuz. Bankanın bu kredi için vade aralığını altı ayda sabit tuttuğunu da belirtelim.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet