Devlet Desteğiyle Emekli Ödemeleri Müjdesi Geldi! En Düşük Emekli Maaşı Olanlara Ödemeler Olacak! Bu Hafta Son Ödemeler Yapılıyor!

Devlet destekli emekli ödemesi almak isteyen vatandaşlara yönelik yeni kampanya kapsamında kamu bankaları, ihtiyaç sahiplerine uygun faiz oranlarıyla kredi ödemesi sağlayacak. Emeklilik hesabınız üzerinden başvuru yapacak tüm kişiler için oluşturulan bu işlemlerde nakit kredi kullanacak kişilere uygun faiz oranları ile ödemeler anında gerçekleştirilecektir.

21 Aralık 2022 23:34 Ekonomi
Devlet Desteğiyle Emekli Ödemeleri Müjdesi Geldi! En Düşük Emekli Maaşı Olanlara Ödemeler Olacak! Bu Hafta Son Ödemeler Yapılıyor!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası aracılığıyla nakit başvurusunda bulunan müşterilerin özellikle kamu bankalarının sunduğu internet bankacılığı hizmetlerini kullanmaları durumunda da kredi ödemesi yapılmaktadır. Vakıfbank ve Halkbank hariç, Ziraat Bankası burada bir kampanya düzenleyerek devlet destekli emeklilik süresi sunacağını açıkladı. Emeklilik hesabınız üzerinden bu girişimler için başvurabileceğiniz ve kullanabileceğiniz krediler de bir seçenektir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Emeklilik hesabı kamu bankalarında olan tüm vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda, nakit kredi kullanacak kişilerin kredi ödemeleri, öngörülen politikalar dahilinde kolayca emeklilik hesapları üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu kampanyalara başvurunuzu internet üzerinden, emeklilik hesabınızdan kredi kullanarak, hızlı ve aynı gün başvuru yaparak yapabilirsiniz. Emeklilik hesabınızdan başvuru yapabilmek için emekli maaşınızı aldığınız bankaya göre Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış olmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası'nda Emeklilik Promosyonu Ne Kadar?

Emekliler maaşlarını 3 yıl Ziraat Bankası'ndan almaya devam etmeleri halinde 3.000 TL'den başlayan promosyon ödülüne hak kazanacak. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, gelir arttıkça promosyonlar 5 bin TL'lik eşiğe yükselecek.

  • 3.500 TL'den az maaş alan emekliler için ödenecek tutar 3.000 TL
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emekliler için ödenecek tutar 3.500 TL
  • Emekli Maaşı 7.500-10.000 Türk Lirası Arasında Olanlar İçin ödenecek tutar 4.500 TL
  • En az 10.000 TL emekli maaşı alanlar için ödenecek tutar ise 5.000 TL

Emeklilerin Ziraat Bankası'nın sunduğu promosyon ödemesini alabilmeleri için bankanın yetkili işlem kanalları üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu emeklilik ilan programı hakkında Ziraat Bankası internet sitesinde de kapsamlı bilgiler net bir şekilde yer almaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet